Den är egentligen ganska oväsentlig, men slänger upp den i alla fall. Bara för att.
Söndag: Fetaostpaj.
Måndag: Fetaostpaj.
Tisdag: Hämtpizza.
Onsdag: Korv med mos, bjudna hemma hos mor och far.
Torsdag: Köttfärssås med färska tomater, creme fraiche och vitlök. Tillbehör spagetti, vitkålsallad och fetaost.
Fredag: Inte bestämt.
Lördag: Har bjudit hem en utav mina bästa kompisar + sambo. Jag vet inte riktigt vad jag ska bjuda på så, GE MIG FÖRSLAG tack! ;)
Hej!
SvaraRaderaVill bara säga att jag håller alla tummar för dig den här gången och önskar dig all lycka till.
Två frågor jag bara måste ställa:
1. hur vet du att det är ett 100 %-igt ägg?
2. hur vet du vilken sida du ruvar på?
Ett tips på snabb och enkel middag:
Koka pasta tills det är en minut kvar, häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över matlagningsgrädde, ganska mycket riven parmesan (eller annan ost du gillar), dragon, salt och peppar. Rör tills osten smält och servera med vilket kött som helst eller bara en god sallad. Mums!
Hej gumman!
SvaraRaderaVi hade det underbart på bröllopsresan! Ett fantastiskt land, kan rekommenderas!
Jag blir så glad av dessa fina nyheter om nytt ägg och jag håller alla tummar att det kommer gå bra för er!! Ni är värda det nu!!
Ha en fin helg och hoppas ni får hitta på ngt skojsigt!!
KRAM och puss!
Jag undrar också hur du vet vilken sida du ruvar på? Min läkare har aldrig pratat om olika sidor...
SvaraRaderaKlart du ska ha en frågestund. Jag trodde inte heller att någon skulle ha något att fråga, men jag lovar att fråga massor :) Finns nog många som är nyfikna!
SvaraRaderaHmm Barcelona funderrar jag på mer och mer. Vet inte så mycket om den staden, och det är ju det som är roligt, att åka till något helt nytt! Prag har A varit i innan, så det vill han nog inte igen. Kram!