söndag 15 januari 2012

.Nytt i hemmet.






Nya lampor, blommor och ljusstakar. Jag är minst sagt nöjd. Förutom med bilderna som inte blir bra i motljuset...

6 kommentarer:

  1. Ohh vad roligt med lite nytt nu när julen rensats ut. De dansande figuerna i fönstret är skitsnygg och jag älskar kristallljusstarna!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Fint! Piggar verkligen upp med lite nya snygga lampor så här efter jul!

    Jag minns inte vad de alkoholfria vinen jag provat hette. Två ggr har jag köpt på systemet och en gång på Coop, tycker de från systemet var godare. Har aldrig provat alkoholfritt rött, får för mig att det ska smaka som sliskig saft men man kanske måste testa :) Har inte provat ölet du tipsade om me då är jag ingen öl älskare i vanliga fall heller ;)

    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Jättefint!

    Ja, GÖR det! Det är så underbart att titta tillbaka på när hon var alldeles nyfödd, man glömmer faktiskt bort en hel del och då är det så mysigt när man minns hela känslan när man tittar. :-)
    Vi har ingen avancerad men man får i alla fall bild och ljud, något fint att minnas.

    SvaraRadera
  4. Älskar de där ljusstakarna! Köpte ett par liknande på Åhléns för ett par år sedan och de här skulle passa så bra ihop! Tror det får bli en runda på Åhléns, i morgon rent av :)

    SvaraRadera
  5. Tjusigt! Det är ju så kul att förnya sig lite inför våren :)

    Sv: Jag var nära att vinna, men så blev det tyvärr inte :) Nästa gång så! ;)

    Jag hade UVI-känningar flera ggr under graviditeten som sagt, men det stämde aldrig. Dock så sa min bm till på skarpen att jag skulle in och kolla så fort det kändes något. Hellre kolla en gång för mycket än en gång för lite :)

    SvaraRadera