fredag 29 juni 2012

.Dagens nyheter.

På måndag kommer jag och min fina lilla familj vara med i DN. En artikel som berör IVF.(Mer får jag inte säga. Men jag hoppas det blir bra och att vi inte ser allt för trötta ut på korten.)

Så, håll utkik. Och köp DN för all del - det ska vi göra!

6 kommentarer:

  1. Så underbart! Självklart ska DN köpas på måndag, visst påminner du?!

    SvaraRadera
  2. OM jag ska köpa den!
    Hoppas ni mår bra på andra sidan Sverige.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Åhh, vad spännande, ska absolut köpa den tidningen. :)
    Och tack för din gissning på när Liten ska komma. :) Kul att du ville gissa!

    Åh, tack för din kommentar om gipsmagen. :) Blev kanske inte toknöjd, men nöjd blev vi. Men var riktigt tungt där på slutet så jag mer eller mindre sa att jag var nöjd. ;)

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Ska absolut läsa!

    Och så ska jag komma ihåg att maila dig också ang nya bloggen...

    SvaraRadera
  5. Jag visste inte att ni skulle vara med i tidningen men min lokala tidning länkade till DN och där såg jag direkt att det var ni. Jättefin bild! Bra gjort tycker jag att ställa upp på intervju. Din fina familj är ett fint exempel på att det finns hopp för oss allra flesta även när IVF inte lyckas första gången. Jag hoppas snart att få bidra till alla dessa 3700 barn som föds här i landet m.h.a. IVF. :-)

    SvaraRadera
  6. Köpte inte DN, tjuvläste på nätet (var reportaget längre i tidningen?) - du är så fin Sara och jag är så glad att du ställer upp på sådant här, är ansiktet utåt. Inte alla vill/kan/törs/orkar och du gör något viktigt och bra. Tack för att du är en av dem. Och stor kram!

    SvaraRadera